Anna Naturasta palautetta

Natura on biologian ja maantieteen opetuksen erikoisjulkaisu, jossa luontoasiaa käsitellään opetusvinkkelistä. Tekijöinä ovat tutkijat, opettajat ja muut alan asiantuntijat. Nyt haluaisimme kuulla, mitä mieltä sinä olet!

Keräämme nyt näkemyksiä avuksi julkaisun kehittämiseen. Mitä juuri sinä haluaisin lehdestä lukea? Missä olemme onnistuneet, missä asioissa olisi vielä tekemistä? Voit jättää palautteesi helposti tällä verkkolomakkeella.

Palautekysely on avoinna tammikuun loppuun asti. Tällä kertaa emme arvo erikoispalkintoja vastanneiden kesken, sillä tässä kyselyssä voittavat kaikki lukijat paremman lehden muodossa. Jokainen palaute luetaan huolellisesti ja näkemyksiäsi arvostetaan!

Avustasi kiittäen,

toimituskunnan puolesta

Hanna Kaisa Hellsten

päätoimittaja